Een leeg hoofd en een opgeladen batterij

Herken je dit, je wordt wakker en je hoofd staat gelijk ‘aan’ terwijl je eindelijk de mogelijkheid had om wat langer te slapen. Of je hebt een drukke dag achter de rug: kinderen weggebracht, lange dag gewerkt, gekookt, kinderen naar bed gebracht en je merkt aan het einde van de dag dat je helemaal leeg bent? Hoe kan het dat andere vrouwen dit wel allemaal makkelijk doen op een dag? Waar komt jouw ‘energielek’ vandaan?

Instorten
Je weet dat je na een aantal van zulke drukke dagen op een gegeven moment volledig instort en geen energie en puf meer hebt om leuke dingen met je gezin te ondernemen. Het liefst wil je alleen maar huilen en op de bank liggen onder een dekentje (wat soms natuurlijk heel fijn is). Of je merkt dat je, doordat je eerder wakker wordt en gelijk ‘aan’ staat je al moe bent voordat de dag is begonnen. Je maakt korte nachten en het denken over van alles en nog wat kost zoveel energie en voelt zwaar.

Hetzelfde liedje 
Uiteindelijk heb je na een instortdag wel weer energie voor de nieuwe week maar dan… begint hetzelfde verhaal weer van voor af aan! De tijd totdat je instort wordt steeds korter. Leuk joh, elk weekend uitgeteld op de bank liggen… je hebt ook nog een sociaal leven, toch? Nu merk je dat je alleen maar bezig bent met overleven in plaats van leven.

Het kan ook anders
Niet meer elke keer je emmer laten overstromen zodat je opgebrand en uitgeblust op de bank zit in je vrije tijd. Wat je wilt is energie en een leeg hoofd hebben, zodat je weer lekker kunt leven en genieten van je gezin, je werk en je vrije tijd! Hoe heerlijk klinkt dat? Hoe zou het zijn als je dagelijkse werk en bezigheden niet al je energie opslurpen? Je ’s avonds kan genieten van het lezen van je boek, die cursus Spaans op kunt pakken of dat je in het weekend gezellig met de kinderen naar een speeltuin kunt gaan?

Tijd voor actie!
Een fijne drukpuntmassage om alle druktes los te laten en dit nog dagen of zelfs weken aan laten houden. Bij het runnen van BARS worden 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Elk punt staat voor een thema in je leven, denk bijvoorbeeld aan: communicatie, geld of controle. Door de aanraking van deze punten wordt vastgezette lading van prikkels, onrust en emoties gemakkelijk losgelaten. Je hoofd wordt als het ware geleegd en opgeruimd en je batterij wordt opgeladen.

Na een BARS sessie voel je je ontspannen, heb je meer ruimte en helderheid.

BARS runnen kan ook helpen bij:

  • Hooggevoeligheid
  • Stress
  • Burn-out
  • ADHD/ADD
  • Slaapproblemen
  • Somberheid
  • Laag zelfbeeld
  • Hoogbegaafdheid

Wil jij ook een leeg hoofd en een opgeladen batterij? Maak dan een afspraak om je BARS te laten runnen. Eén sessie maakt al dat alles wordt aangezet en dat je energie gaat stromen. Heerlijk!